|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике
Отображение результатов 10372 до 10391 из 19533
люминесценция, органические красители; комплексы металлов, полупроводниковые квантовые точки
|
люстрація
|
ЛЯМБДА-ВИРАХУВАННЯ
|
лямбда-вирахування і типізація
|
м'яз
|
м'язові волокна
|
м'якуш
|
м'ясне суфле
|
м'ясні вироби
|
м'ясні напівфабрикати
|
м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
|
м'ясні посічені напівфабрикати, м'ясні модельні фарші, пряні рослини, бактеріостатична дія, антиоксидантна дія, технологічні властивості, споживча якість, безпечність.
|
М'ясні продукти
|
м'ясні січені вироби
|
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
|
м'ясо
|
М'ясо куряче
|
м'ясо куряче
|
м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники
|
м'ясо птиці
|
Отображение результатов 10372 до 10391 из 19533
|