Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 10392 до 10411 из 19533
< назад   дальше >
м'ясо птиці, комбіновані продукти
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
м'ясомісткі напівфабрикати
М-метод
м ’ясо.
м ясні напівфабрикати
М. Livitsky
М.В. Гоголь
м`язові волокна
м`ясопродукти
м’язове вічко
м’ясні копченості
м’ясні кулінарні вироби
м’ясні напівфабрикати
м’ясні продукти
М’ясні січені кулінарні вироби
м’ясні якості
м’ясо
м’ясо із високим вмістом сполучної тканини
м’ясо креветок
Отображение результатов 10392 до 10411 из 19533
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь