Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 10436 до 10455 из 19601
< назад   дальше >
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
м'ясо
М'ясо куряче
м'ясо куряче
м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники
м'ясо птиці
м'ясо птиці, комбіновані продукти
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
м'ясомісткі напівфабрикати
М-метод
м ’ясо.
м ясні напівфабрикати
М. Livitsky
М.В. Гоголь
м`язові волокна
м`ясопродукти
м’язове вічко
м’ясні копченості
м’ясні кулінарні вироби
м’ясні напівфабрикати
Отображение результатов 10436 до 10455 из 19601
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь