Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике
Отображение результатов 10436 до 10455 из 19601
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
|
м'ясо
|
М'ясо куряче
|
м'ясо куряче
|
м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники
|
м'ясо птиці
|
м'ясо птиці, комбіновані продукти
|
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
|
м'ясомісткі напівфабрикати
|
М-метод
|
м ’ясо.
|
м ясні напівфабрикати
|
М. Livitsky
|
М.В. Гоголь
|
м`язові волокна
|
м`ясопродукти
|
м’язове вічко
|
м’ясні копченості
|
м’ясні кулінарні вироби
|
м’ясні напівфабрикати
|
Отображение результатов 10436 до 10455 из 19601
|