Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 10594 до 10613 из 19603
< назад   дальше >
малі засоби розміщення
малі підприємства
малі підпримства
малі та великі підприємства торгівлі
малі та середні підприємства
малі торговельні підприємства
малозатратный маркетинг
малоцінні та швидкозношувані предмети
малоцінні швидкозношувані предмети
малые предприятия
мангал
маніпуляції і взаємодія,
маргарин
маргинальность
маргінальнысть
маржинальний дохід
маржинальний підхід
маринад
маринад, сік ананасу, аличі та вишні, спеції, прянощі, свинина, м'ясні мариновані напівфабрикати; хімічний склад; технологічні та органолептичні властивості, вихід, дегустаційна оцінка.
мариновані напівфабрикати
Отображение результатов 10594 до 10613 из 19603
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь