Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 11077 до 11096 из 20894
< назад   дальше >
лямбда-вирахування і типізація
м'яз
м'язове вічко
м'язові волокна
м'якуш
м'ясне суфле
м'ясні вироби
м'ясні копченості
м'ясні кулінарні вироби
м'ясні мариновані напівфабрикати
м'ясні модельні фарші
м'ясні напівфабрикати
м'ясні посічені напівфабрикати
м'ясні продукти
м'ясні січені вироби
м'ясні січені кулінарні вироби
м'ясні січені напівфабрикати
м'ясні та м'ясомісткі продукти
м'ясні якості
м'ясо
Отображение результатов 11077 до 11096 из 20894
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь