Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 12000 до 12019 из 19601
< назад   дальше >
напівфабрикат, структурно-механічні властивості, альгінат натрію, альгінат кальцію, грибний порошок
напівфабрикати
Напівфабрикати
напівфабрикати амінокислоти м'ясопродукти полуфабрикаты мясопродукты аминокислоты convenience foods amino acids meat products
напівфабрикати м’ясомісткі кулінарні
напівфабрикати, концентрат сироваткових білків
напій
напій бродіння
напірна фільтрація
напої
напої, волоський горіх, горіхова добавка, біологічна цінність, харчовий раціон, імунна система
напої, дикоросла сировина, функціональні продукти.
напої, молочна сироватка, обліпиха, смородина, біологічно активні речовини.
напружений стан
напружено-деформований стан
напрям "Інформатика"
напрями
напрями державного регулювання
напрями міжнародної діяльності
Напрями покращення системи управління конкурентоспроможністю підприємства
Отображение результатов 12000 до 12019 из 19601
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь