Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я | Ё Э
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 13430 до 13449 из 24186
< назад   дальше >
лямбда-вирахування і типізація
м'яз
м'язове вічко
м'язові волокна
м'якуш
м'ясна продукція
м'ясне суфле
м'ясні вироби
м'ясні копченості
м'ясні кулінарні вироби
м'ясні мариновані напівфабрикати
м'ясні модельні фарші
м'ясні напівфабрикати
м'ясні посічені напівфабрикати
м'ясні продукти
м'ясні січені вироби
м'ясні січені кулінарні вироби
м'ясні січені напівфабрикати
м'ясні та м'ясомісткі продукти
м'ясні якості
Отображение результатов 13430 до 13449 из 24186
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь