Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 13440 до 13459 из 19600
< назад   дальше >
ПЕРСПЕКТИВИ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ: ПЕРЕВАГИ ТА ПРОБЛЕМИ
перспективна модель бізнес-готелю
перспективна модель готелю
перспективна модель туристичного готелю
перспективні майнові активи
перспективність
перспективные имущественные активы
перспективные направления реализации
перцепція
перший алгоритм Гоморі
перший вид розподілу ресурсів
перший секретар ЦК КПУ
першокурсник
першокурсники
Петро Шелест
печенье
Печиво
печиво
печиво, чіа, рисове та кукурудзяне борошно, харчова цінність, борошняні кондитерські вироби, целіакія.
печінка гусяча; чорна смородина; антиоксидатна дія; рисове борошно; хімічний склад; технологічні властивості; паштет
Отображение результатов 13440 до 13459 из 19600
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь