Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 19509 до 19528 из 19533
< назад   дальше >
якість професійно-педагогічної адаптації
якість професійної освіти
якість професійної підготовки студентів
якість процедур контролю
якість сосисок
якість товарів
якість трудового життя
якість харчових продуктів
якість харчових продуктів, мікробне забруднення, харчові захворювання.
якість, безпека, генно-модифіковані організми, фальсифікат
якість, безпечність харчових продуктів, HACCP,
якість, білки, амінокислоти, годівля
якість, контроль якості, методи оцінки якості.
якість, масова частка солі, консистенція, профілограма
якість, менеджмент якості, система менеджменту якості, процес, персонал, ризик
якість, система якості, розвиток ринку, динаміка і інтеграція економіки.
якість, управління якістю, системний підхід, система якості, процес, персонал
якості
якості вищої освіти
якості, формувaння, компетентність мaйбутніх молодших спеціaлістів, технічний коледж
Отображение результатов 19509 до 19528 из 19533
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь