Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 19515 до 19533 из 19533
< назад 
якість трудового життя
якість харчових продуктів
якість харчових продуктів, мікробне забруднення, харчові захворювання.
якість, безпека, генно-модифіковані організми, фальсифікат
якість, безпечність харчових продуктів, HACCP,
якість, білки, амінокислоти, годівля
якість, контроль якості, методи оцінки якості.
якість, масова частка солі, консистенція, профілограма
якість, менеджмент якості, система менеджменту якості, процес, персонал, ризик
якість, система якості, розвиток ринку, динаміка і інтеграція економіки.
якість, управління якістю, системний підхід, система якості, процес, персонал
якості
якості вищої освіти
якості, формувaння, компетентність мaйбутніх молодших спеціaлістів, технічний коледж
яксть продукції, комбікорма для тварин, мікротрейсери, якість змішування
яловичина
Японія
ясла-садок
ячмень
Отображение результатов 19515 до 19533 из 19533
< назад 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь