Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Сирохман, Іван Васильович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
10-Авг-2015Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»Пахомова, Інна Володимирівна; Сирохман, Іван Васильович
10-Авг-2015Композиція жирової начинки для вафель «Квітковий нектар»Пахомова, Інна Володимирівна; Сирохман, Іван Васильович
10-Авг-2015Композиція жирової начинки для вафель «Мелодія осені»Пахомова, Інна Володимирівна; Сирохман, Іван Васильович
10-Авг-2015Композиція жирової начинки для вафель «Подарунок літа»Пахомова, Інна Володимирівна; Сирохман, Іван Васильович
8-Июн-2016Поліпшення вітамінного складу нових вафельСирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬСирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь