Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Флока, Людмила Валеріївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 93
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2021Biotechnology in the food industryФлока, Людмила Валеріївна; Качіфумбу, Еліта Мсека
2023Current state and prospects of the development of vine-growing in UkraineФлока, Людмила Валеріївна; Бенетт, Віспер
2023Foreign experience of improving the quality of education in higher educational institutions in UkraineФлока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер Сімбараше
2023Innovations in brewingФлока, Людмила Валеріївна; Качіфумбу, Еліта Мсека
Мар-2022Innovative ways to detect counterfeiting of meat productsФлока, Людмила Валеріївна
Мар-2021Quality of higher education in UkraineФлока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер
Мар-2021The importance of biotechnology for various sectors of the national economyФлока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер
2018Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчуванняФлока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна
2019Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості хлібобулочних виробівФлока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна
Мар-2022Аналіз ринку та оцінка якості сичужного сиру вітчизняного виробництваФлока, Людмила Валеріївна; Бондарець, Тетяна Генадіївна
2019Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2023Безпечність ферментованої м’ясної продукціїФлока, Людмила Валеріївна; Дьяконенко, Дмитро
Мар-2022Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович
2023Біотехнології у бджільництвіФлока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро
2019Біотехнології у виробництві натуральних виноградних винФлока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли
2019Біотехнології у виробництві твердого сируФлока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна
2023Біотехнології у молочній промисловостіФлока, Людмила Валеріївна; Чопик, Катерина
2021Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2022Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна
2022Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Отображение результатов 1 до 20 из 93
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь