Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Tkachenko, Alina

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
29-Июн-2021COMMODITY STUDY OF DEVELOPED CUPCAKES OF ORGANIC RAW MATERIALSTkachenko, Alina; Syrokhman, Ivan; Basova, Yulia; Kobischan, Anna; Artemenko, Anna; Kovalchuk, Khrystyna; Kalashnyk, Olena; Katruk, Mariia; Zakharchyn, Roman; Havrylyshyn, Volodymyr
Июн-2016CONSUMER PROPERTIES IMPROVEMENT OF SUGAR COOKIES WITH FILLINGS WITH NON-TRADITIONAL RAW MATERIALS WITH HIGH BIOLOGICAL VALUETkachenko, Alina; Pakhomova, Inna
26-Май-2020DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR SPONGE CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS USING THE PRINCIPLES OF A FOOD PRODUCTS SAFETY MANAGEMENT SYSTEMTkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna
29-Июн-2021MANAGING SAFETY OF THE DEVELOPED CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS WITH IMPROVED FATTY-ACID COMPOSITIONTkachenko, Alina; Syrokhman, Ivan; Basova, Yulia; Kobischan, Anna; Artemenko, Anna; Kovalchuk, Khrystyna; Kalashnyk, Olena; Katruk, Mariia; Zakharchyn, Roman; Havrylyshyn, Volodymyr
10-Окт-2016Prospects for the Use Natural Antioxidants in the Production of PastryTkachenko, Alina; Pakhomova, Inna
26-Май-2020RESEARCH OF CONSUMER PROPERTIES OF DEVELOPED BISCUITS BASED ON ORGANIC RAW MATERIALSTkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Syrokhman, Ivan; Lozova, Tetyana; Hmelnitska, Yevgenia; Shurduk, Inna
6-Ноя-2017Vitaminization of pastry based flour confectioneryPakhomova, Inna; Tkachenko, Alina
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь