Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Дубова, Г. Є.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХДубова, Г. Є.; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
6-Апр-2017Використання рослинної нетрадиційної сировини для ароматизації харчових продуктівДубова, Г. Є.; Мельник, О. І.
2018ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЗАНЯТЬ ЙОГОЮ В СТРУКТУРІ ПОСЛУГ САНАТОРІЮ «ОЛДИШ» (м. Суми)Дубова, Г. Є.; Воротинцев, Р. С.
2018ЗАПРОВАДЖЕННЯ ФІТОБОЧКИ В СТРУКТУРІ СПА-ПОСЛУГ САНАТОРІЮ «РОЩА» (м. Харків)Дубова, Г. Є.; Кравченко, Ю. Г.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь