Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 10032 до 10051 из 18870
< назад   дальше >
м'якуш
м'ясне суфле
м'ясні вироби
м'ясні напівфабрикати
м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
м'ясні посічені напівфабрикати, м'ясні модельні фарші, пряні рослини, бактеріостатична дія, антиоксидантна дія, технологічні властивості, споживча якість, безпечність.
М'ясні продукти
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
м'ясо
М'ясо куряче
м'ясо куряче
м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники
м'ясо птиці
м'ясо птиці, комбіновані продукти
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
м'ясомісткі напівфабрикати
М-метод
м ’ясо.
м ясні напівфабрикати
М. Livitsky
Отображение результатов 10032 до 10051 из 18870
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь