Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 10056 до 10075 из 18904
< назад   дальше >
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
м'ясо
М'ясо куряче
м'ясо куряче
м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники
м'ясо птиці
м'ясо птиці, комбіновані продукти
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
м'ясомісткі напівфабрикати
М-метод
м ’ясо.
м ясні напівфабрикати
М. Livitsky
М.В. Гоголь
м`язові волокна
м`ясопродукти
м’язове вічко
м’ясні копченості
м’ясні напівфабрикати
м’ясні продукти
Отображение результатов 10056 до 10075 из 18904
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь