Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 10060 до 10079 из 18936
< назад   дальше >
людські ресурси
людські ресурси, мотивація праці, організаційно-економічний механізм, системний підхід, управління
людські ресурси, мотивація, інвестиції, оцінка, персонал, управління, ефективність
людській капітал
люменісцентні лампи, світлотехнічні параметри, «холодне» запалювання.
люминесценция, органические красители; комплексы металлов, полупроводниковые квантовые точки
люстрація
ЛЯМБДА-ВИРАХУВАННЯ
лямбда-вирахування і типізація
м'яз
м'язові волокна
м'якуш
м'ясне суфле
м'ясні вироби
м'ясні напівфабрикати
м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
м'ясні посічені напівфабрикати, м'ясні модельні фарші, пряні рослини, бактеріостатична дія, антиоксидантна дія, технологічні властивості, споживча якість, безпечність.
М'ясні продукти
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
м'ясо
Отображение результатов 10060 до 10079 из 18936
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь