Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 10160 до 10179 из 18809
< назад   дальше >
малі підпримства
малі та середні підприємства
малі торговельні підприємства
малозатратный маркетинг
малоцінні та швидкозношувані предмети
малоцінні швидкозношувані предмети
малые предприятия
мангал
маніпуляції і взаємодія,
маргарин
маргинальность
маргінальнысть
маржинальний дохід
маржинальний підхід
маринад
маринад, сік ананасу, аличі та вишні, спеції, прянощі, свинина, м'ясні мариновані напівфабрикати; хімічний склад; технологічні та органолептичні властивості, вихід, дегустаційна оцінка.
мариновані напівфабрикати
маринування
маркектинг
маркери (індикатори)
Отображение результатов 10160 до 10179 из 18809
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь