Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 11693 до 11712 из 19126
< назад   дальше >
нанотехнології
нанотехнологія
напіввизначена релаксація
напівлюкс
напівнескінченна смуга
напівфабрикат
напівфабрикат посічений
напівфабрикат, повнофакторний експеримент, мікробіологічні показники, режими сушіння
напівфабрикат, структурно-механічні властивості, альгінат натрію, альгінат кальцію, грибний порошок
напівфабрикати
Напівфабрикати
напівфабрикати амінокислоти м'ясопродукти полуфабрикаты мясопродукты аминокислоты convenience foods amino acids meat products
напівфабрикати м’ясомісткі кулінарні
напівфабрикати, концентрат сироваткових білків
напій
напій бродіння
напірна фільтрація
напої
напої, волоський горіх, горіхова добавка, біологічна цінність, харчовий раціон, імунна система
напої, дикоросла сировина, функціональні продукти.
Отображение результатов 11693 до 11712 из 19126
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь