Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 4712 до 4731 из 18891
< назад   дальше >
бюджетування
бюджетування проектів
Бюджтний потенціал
бюрек
в'їзний туризм
в'язкість
в впровадження інвестицій
В. Вернадський
в’їзний медичний туризм
в’їзний туризм
в’язкість
в᾽їзний туризм в Україні
В2В
важелі
важкі метали
вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, вакуумування, пульсуючий вакуум, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, яблучний сік, жарення двостороннім способом, умови елекроосмосу.
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, якість готових смажених виробів, структурні властивості м’яса.
вакуум, гістологія, м`язові волокна, тривалість обробки, мікроструктура, свинина
Отображение результатов 4712 до 4731 из 18891
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь