|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике
Отображение результатов 4726 до 4745 из 18891
важкі метали
|
вакуум
|
вакуум, гіпобаричні умови, вакуумування, пульсуючий вакуум, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, яблучний сік, жарення двостороннім способом, умови елекроосмосу.
|
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
|
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, якість готових смажених виробів, структурні властивості м’яса.
|
вакуум, гістологія, м`язові волокна, тривалість обробки, мікроструктура, свинина
|
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
|
вакуумне паковання
|
вакуумування
|
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої
|
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої.
|
валова додана вартість
|
Валове нагромадження основного капіталу, основні засоби
|
валовий внутрішній продукт
|
валові виплати
|
валові страхові премії
|
валовые страховые выплаты
|
валовые страховые премии
|
валюта
|
валютна політика
|
Отображение результатов 4726 до 4745 из 18891
|