Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 4733 до 4752 из 18912
< назад   дальше >
в᾽їзний туризм в Україні
В2В
важелі
важкі метали
вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, вакуумування, пульсуючий вакуум, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, яблучний сік, жарення двостороннім способом, умови елекроосмосу.
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, якість готових смажених виробів, структурні властивості м’яса.
вакуум, гістологія, м`язові волокна, тривалість обробки, мікроструктура, свинина
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
вакуумне паковання
вакуумування
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої.
валова додана вартість
Валове нагромадження основного капіталу, основні засоби
валовий внутрішній продукт
валові виплати
валові страхові премії
валовые страховые выплаты
Отображение результатов 4733 до 4752 из 18912
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь