|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике
Отображение результатов 4806 до 4825 из 19157
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
|
вакуумне паковання
|
вакуумування
|
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої
|
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої.
|
валідація
|
валова додана вартість
|
Валове нагромадження основного капіталу, основні засоби
|
валовий внутрішній продукт
|
валові виплати
|
валові страхові премії
|
валовые страховые выплаты
|
валовые страховые премии
|
валюта
|
валютна політика
|
валютна система
|
валютний контроль,державний контроль за зовнішньоекономічними операціями, державний контроль за здійсненням валютної дисципліни, експорт, імпорт.
|
валютний курс
|
валютний курс, девальвація, ревальвація, фінансова рівновага підприємства
|
валютний курс, девальвація, ревальвація, цінова конкурентоспроможність економіки держави, скорочення експортних поставок, посилення тиску імпорту, хеджування валютних ризиків
|
Отображение результатов 4806 до 4825 из 19157
|