Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике
Отображение результатов 5006 до 5025 из 18870
виробництво продовольства
|
виробництво та переробка м'яса і м'ясних напівфабрикатів, технологія напівфабрикатів, борошно гарбузове голонасінне, якість, харчова та біологічна цінність січених напівфабрикатів.
|
виробництво ферментованих м’ясних виробів
|
виробнича безпека
|
виробнича діяльність підприємства
|
виробнича практика
|
Виробнича практика
|
Виробнича практика, знання, навички
|
виробнича практика, навчання, студент
|
Виробнича програма
|
виробнича програма
|
виробнича програма підприємства
|
виробнича програма.
|
виробнича структура
|
виробнича структура підприємства
|
виробнича функція
|
Виробнича функція Кобба-Дугласа
|
виробниче підприємство
|
виробниче підприємство, управління, маркетинг, дистрибуція, процес продажів, логістика.
|
виробниче стажування
|
Отображение результатов 5006 до 5025 из 18870
|