Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 5038 до 5057 из 19054
< назад   дальше >
вироби з дріжджового тіста
вироби з дріжджового тіста, прoдукти перерoбки хенoмелесу, сік, екстрaкти, біологічно активні речовини
вироби з кекcового тіcта
вироби з пісочного тіста
вироби із кексового тіста
виробник
виробництво
виробництво деталей
виробництво електроенергії
виробництво кави
виробництво продовольства
виробництво та переробка м'яса і м'ясних напівфабрикатів, технологія напівфабрикатів, борошно гарбузове голонасінне, якість, харчова та біологічна цінність січених напівфабрикатів.
виробництво ферментованих м’ясних виробів
виробнича безпека
виробнича діяльність підприємства
виробнича практика
Виробнича практика
Виробнича практика, знання, навички
виробнича практика, навчання, студент
Виробнича програма
Отображение результатов 5038 до 5057 из 19054
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь