Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 7139 до 7158 из 18803
< назад   дальше >
журавлина, вичавки, екстракт, порошок, пюре, желюючий сік, вироби з дріжджового тіста, бісквітні напівфабрикати, пана-кота.
журавлина, пюре, вироби з дріжджового тіста, вироби з бісквітного тіста, пористість, титрована кислотність.
журнали
журналістська етика
зaбeзпeчeння якості підготовки мaйбутніх фaхівців до міжкультурної комунікaції
Зaгaльнi принципи зaстосувaння економiко-стaтистичних методiв в нaукових дослiдженнях
забезпе-чення безпеки підприємства
забезпечення
забезпечення автоматизації складання педагогічного навчального навантаження
забезпечення інтересів учасників
забезпечення конкурентоспроможності підприємства
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ, КОНТРОЛІНГ, ОПТИМІЗАЦІЯ
забезпечення розвитку
забезпечення якості
забеспечення ефективності діяльності
забій
забійні якості
заборона політичних партій і об'єднань громадян
забруднення
Отображение результатов 7139 до 7158 из 18803
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь