Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Subject

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Order: Results/Page
Showing results 3036 to 3055 of 12776
< previous   next >
в'язкість
В. Вернадський
в’їзний туризм
в’язкість
В2В
важкі метали
вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, вакуумування, пульсуючий вакуум, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, яблучний сік, жарення двостороннім способом, умови елекроосмосу.
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, якість готових смажених виробів, структурні властивості м’яса.
вакуум, гістологія, м`язові волокна, тривалість обробки, мікроструктура, свинина
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
вакуумне паковання
вакуумування
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої.
Валове нагромадження основного капіталу, основні засоби
валовий внутрішній продукт
валові виплати
валові страхові премії
Showing results 3036 to 3055 of 12776
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback