Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Subject

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Order: Results/Page
Showing results 4019 to 4038 of 16422
< previous   next >
в'їзний туризм
в'язкість
В. Вернадський
в’їзний медичний туризм
в’їзний туризм
в’язкість
в᾽їзний туризм
В2В
важкі метали
вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, вакуумування, пульсуючий вакуум, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, яблучний сік, жарення двостороннім способом, умови елекроосмосу.
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, якість готових смажених виробів, структурні властивості м’яса.
вакуум, гістологія, м`язові волокна, тривалість обробки, мікроструктура, свинина
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
вакуумне паковання
вакуумування
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої.
Валове нагромадження основного капіталу, основні засоби
Showing results 4019 to 4038 of 16422
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback