Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Subject

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Order: Results/Page
Showing results 8022 to 8041 of 15154
< previous   next >
м'яз
м'язові волокна
м'якуш
м'ясне суфле
м'ясні вироби
м'ясні напівфабрикати
м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
м'ясні посічені напівфабрикати, м'ясні модельні фарші, пряні рослини, бактеріостатична дія, антиоксидантна дія, технологічні властивості, споживча якість, безпечність.
М'ясні продукти
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
м'ясо
М'ясо куряче
м'ясо куряче
м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники
м'ясо птиці
м'ясо птиці, комбіновані продукти
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
м'ясомісткі напівфабрикати
М-метод
м ’ясо.
Showing results 8022 to 8041 of 15154
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback