Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Subject

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Order: Results/Page
Showing results 5589 to 5608 of 10432
< previous   next >
м'яз
м'язові волокна
м'якуш
м'ясні вироби
м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
м'ясні посічені напівфабрикати, м'ясні модельні фарші, пряні рослини, бактеріостатична дія, антиоксидантна дія, технологічні властивості, споживча якість, безпечність.
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
м'ясо
м'ясо птиці
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
М-метод
м ’ясо.
м ясні напівфабрикати
М.В. Гоголь
м`язові волокна
м`ясопродукти
м’язове вічко
м’ясні копченості
м’ясні напівфабрикати
м’ясні якості
Showing results 5589 to 5608 of 10432
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback