Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Subject

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Order: Results/Page
Showing results 13747 to 13766 of 13799
< previous   next >
Яблочные выжимки, вторичное сырье, кексы
яблука
яблука, пюре, обліпиха, рисове борошно, структуроутворювач, реологічні властивості, в’язкість, соус.
яблука.
Ягоди годжі
ядерное топливо
ядра волоського горіха
ядро
ядро кооперативной игры
яєчна шкарлупа
яєчний білок
яєчник
якісна визначеність
якісна оцінка ризиків
якісний коефіцієнт завантаження мережі
якість
Якість
якість вищої освіти
якість готових виробів
якість грошових потоків
Showing results 13747 to 13766 of 13799
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback