Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Subject

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Order: Results/Page
Showing results 16363 to 16382 of 16422
< previous   next >
Яблочные выжимки, вторичное сырье, кексы
яблука
яблука, жимолость, пюре, амарантове борошно, структуроутворювачі, в’язкість, реологічні характеристики, соуси.
яблука, пюре, обліпиха, рисове борошно, структуроутворювач, реологічні властивості, в’язкість, соус.
яблука.
яблучний сік
Ягоди годжі
ядерное топливо
ядра волоського горіха
ядро
ядро кооперативной игры
яєчна шкарлупа
яєчний білок
яєчник
якісна визначеність
якісна освіта
якісна оцінка ризиків
якісний коефіцієнт завантаження мережі
якість
Якість
Showing results 16363 to 16382 of 16422
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback