Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясні напівфабрикати
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Дек-2019 | Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів | Молодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
31-Авг-2020 | Виробництво м'ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Котляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2-Июн-2021 | Дослідження використання гарбуза в технології м’ясних напівфабрикатів | Стаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|