Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясні напівфабрикати

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2019Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатівМолодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
31-Авг-2020Виробництво м'ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовинКотляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2-Июн-2021Дослідження використання гарбуза в технології м’ясних напівфабрикатівСтаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь