Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясо

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
29-Ноя-2013Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
14-Апр-2016Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тискомСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
11-Сен-2015Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2017Вплив упаковки на зберігання та якість м'ясаБургу, Юрій Георгійович
26-Апр-2012Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
24-Апр-2015Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2017Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2017Зміни м`яса під час холодильної обробкиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2019Інтенсифікація процесів дозрівання м'ясаБургу, Юрій Георгійович; Котова, Зоя Яківна
2012М’ясо-сальна продуктивність помісних свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
17-Май-2013Моніторинг управління якістю продукції свинарстваБірта, Габріелла Олександрівна
2019Морфологічний склад туш свиней різних порідБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
20-Мар-2014Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
23-Окт-2020ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ М’ЯСА СВИНЕЙ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИРачинська, З. П.
25-Мар-2015Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович
18-Окт-2012Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
28-Авг-2019Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
2011Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосуФарісєєв, Андрій Геннадійович; Скрипник, В
Июн-2021Ресторан на 86 місць у місті ДніпроВільєва, Аліна Констянтинівна
2012Формування м’ясо-сальної продуктивності різних генотипів свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь