|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясо
Отображение результатов 1 до 20 из 21
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 29-Ноя-2013 | Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
14-Апр-2016 | Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
11-Сен-2015 | Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2017 | Вплив упаковки на зберігання та якість м'яса | Бургу, Юрій Георгійович |
26-Апр-2012 | Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
24-Апр-2015 | Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2017 | Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2017 | Зміни м`яса під час холодильної обробки | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2019 | Інтенсифікація процесів дозрівання м'яса | Бургу, Юрій Георгійович; Котова, Зоя Яківна |
2012 | М’ясо-сальна продуктивність помісних свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
17-Май-2013 | Моніторинг управління якістю продукції свинарства | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2019 | Морфологічний склад туш свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
20-Мар-2014 | Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
23-Окт-2020 | ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ М’ЯСА СВИНЕЙ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ | Рачинська, З. П. |
25-Мар-2015 | Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович |
18-Окт-2012 | Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
28-Авг-2019 | Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
2011 | Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу | Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Скрипник, В |
Июн-2021 | Ресторан на 86 місць у місті Дніпро | Вільєва, Аліна Констянтинівна |
2012 | Формування м’ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Отображение результатов 1 до 20 из 21
|