|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова цінність
Отображение результатов 1 до 20 из 32
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 26-Май-2020 | DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR SPONGE CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS USING THE PRINCIPLES OF A FOOD PRODUCTS SAFETY MANAGEMENT SYSTEM | Tkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna |
30-Мар-2021 | Брауні і блонді підвищеної харчової цінності | Завгородній, Р. О.; Жуков, Д. В.; Шелудько, В. М. |
Сен-2012 | ГОРОХ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
7-Апр-2020 | Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів. | Ніколаєва, Дарья Сергіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
26-Июн-2020 | Кафе на 52 місця в місті Гадяч Полтавської області | Чайка, Ірина Олександрівна |
2014 | М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
10-Апр-2014 | Маффіни підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна |
3-Июн-2021 | НУТОВЕ БОРОШНО У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСОВИХ ВИРОБІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
6-Ноя-2017 | Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального | Пахомова, Інна Володимирівна |
26-Авг-2020 | Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобу | Ніколаєва, Дарія Сергіївна |
18-Мар-2021 | Пісочне печиво підвищеної харчової цінності | Чиж, А. Ю; Руснак, Ж. П.; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
15-Мар-2021 | Піцерія на 56 місць у селищі міського типу Білики Полтавської області | Черненко, Дар`я Олегівна |
31-Май-2016 | ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬ | Сирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна |
17-Май-2018 | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. | Моргун, Катерина Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна |
15-Мар-2021 | Ресторан на 92 місця в місті Куп’янськ Харківської області | Тесленко, Дмитро Володимирович |
2018 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
20-Май-2020 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНОГО СУФЛЕ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ | Гередчук, Аліна Михайлівна |
8-Май-2020 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна |
3-Июн-2021 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ | Милуш, Я. В.; Гередчук, А. М. |
Отображение результатов 1 до 20 из 32
|