Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике харчові продукти

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХДубова, Г. Є.; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
11-Мар-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівНаконечна, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
2022Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного обробленняВоробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
2022Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягідМіщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна
12-Авг-2017ИССЛЕДОВАНИЕ ФАКТОРОВ РАЗВИТИЯ АРОМАТИЗАЦИИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВДубова, Г. Е.; Егоров, Б. В.; Безусов, А. Т.
23-Окт-2020ОГЛЯД ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ ВИРОБНИКІВ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВТкаченко, А. С.
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
16-Апр-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
16-Апр-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь