|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 10575 до 10594 из 12505
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2019 | «Сучасний асортимент та особливості експертизи олії соняшникової рафінованої» | Сімонова, К. О. |
2021 | Сучасний асортимент та особливості експертизи соків | Каленський, Микола Миколайович |
6-Фев-2020 | Сучасний асортимент та особливості експертизи хлібобулочних вробів з пониженою вологістю | Антосєва, Ангеліна Василівна |
31-Янв-2020 | Сучасний асортимент та особливості експертизи шоколаду | Живець, Михайло Олександрович |
9-Фев-2023 | Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи кисломолочних продуктів | Топчій, Денис Сергійович |
8-Фев-2023 | Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи кисломолочних продуктів | Топчій, Денис Сергійович |
26-Янв-2021 | Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи майонезу | Леміщенко, Анна Ростиславівна |
1-Фев-2024 | Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи рибних пресервів | Ковтун, В'ячеслав Юрійович |
6-Фев-2020 | Сучасний асортимент та оцінка якості сирокопчених ковбас | Осінська, Тетяна Василівна |
23-Июн-2021 | Сучасний асортимент та оцінка якості шоколаду | Бургу, Юрій Георгійович |
31-Янв-2020 | Сучасний асортимент та порівняльне тестування чіпсів вітчизняного виробництва | Антосик, Анастасія Володимирівна |
19-Ноя-2018 | Сучасний асортимент тональних кремів | Кириченко, Олена Василівна; Сидоренко, Ярослава Олегівна |
8-Июн-2014 | Сучасний асортимент трикотажних полотен | Кириченко, О. В. |
2024 | Сучасний асортимент, порівняльне тестування та особливості експорту сирів твердих | Бондарець, Тетяна Геннадіївна |
12-Фев-2023 | Сучасний асортимент, та особливості експертизи чаю | Мислицька, Олена Олександрівна |
4-Фев-2020 | Сучасний асортимент, якість споживчого паковання кондитерських виробів та його вплив на якість товарів | Деркач, Анастасія Володимирівна |
6-Фев-2020 | Сучасний асортимент, якість та зберігання хлібобулочних виробів | Олифиренко, Аліна Іванівна |
2009 | Сучасний банк як суб'єкт макроеоконмічного середовища | Вовченко, Оксана Сергіївна |
Дек-2020 | Сучасний бібліотечний простір – реальний та віртуальний | Білоусько, Тетяна Миколаївна; Кравцова, Лідія Володимирівна |
2020 | СУЧАСНИЙ ВИКЛАДАЧ ЯК СУБ’ЄКТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ | Мінаєв, Михайло Михайлович |
Отображение результатов 10575 до 10594 из 12505
|