Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 10575 до 10594 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2019«Сучасний асортимент та особливості експертизи олії соняшникової рафінованої»Сімонова, К. О.
2021Сучасний асортимент та особливості експертизи соківКаленський, Микола Миколайович
6-Фев-2020Сучасний асортимент та особливості експертизи хлібобулочних вробів з пониженою вологістюАнтосєва, Ангеліна Василівна
31-Янв-2020Сучасний асортимент та особливості експертизи шоколадуЖивець, Михайло Олександрович
9-Фев-2023Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи кисломолочних продуктівТопчій, Денис Сергійович
8-Фев-2023Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи кисломолочних продуктівТопчій, Денис Сергійович
26-Янв-2021Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи майонезуЛеміщенко, Анна Ростиславівна
1-Фев-2024Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи рибних пресервівКовтун, В'ячеслав Юрійович
6-Фев-2020Сучасний асортимент та оцінка якості сирокопчених ковбасОсінська, Тетяна Василівна
23-Июн-2021Сучасний асортимент та оцінка якості шоколадуБургу, Юрій Георгійович
31-Янв-2020Сучасний асортимент та порівняльне тестування чіпсів вітчизняного виробництваАнтосик, Анастасія Володимирівна
19-Ноя-2018Сучасний асортимент тональних кремівКириченко, Олена Василівна; Сидоренко, Ярослава Олегівна
8-Июн-2014Сучасний асортимент трикотажних полотенКириченко, О. В.
2024Сучасний асортимент, порівняльне тестування та особливості експорту сирів твердихБондарець, Тетяна Геннадіївна
12-Фев-2023Сучасний асортимент, та особливості експертизи чаюМислицька, Олена Олександрівна
4-Фев-2020Сучасний асортимент, якість споживчого паковання кондитерських виробів та його вплив на якість товарівДеркач, Анастасія Володимирівна
6-Фев-2020Сучасний асортимент, якість та зберігання хлібобулочних виробівОлифиренко, Аліна Іванівна
2009Сучасний банк як суб'єкт макроеоконмічного середовищаВовченко, Оксана Сергіївна
Дек-2020Сучасний бібліотечний простір – реальний та віртуальнийБілоусько, Тетяна Миколаївна; Кравцова, Лідія Володимирівна
2020СУЧАСНИЙ ВИКЛАДАЧ ЯК СУБ’ЄКТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇМінаєв, Михайло Михайлович
Отображение результатов 10575 до 10594 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь