|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11421 до 11440 из 12505
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Дек-2019 | Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів | Педченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна |
2016 | Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці | Олійник, Людмила Борисівна |
21-Дек-2020 | Удосконалення технології мармеладних виробів на основі рослинної сировини | Васільєв, Мирослав Олександрович |
Дек-2019 | Удосконалення технології мармеладу з ріпчастої цибулі | Солод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна |
16-Июн-2021 | Удосконалення технології мяких вафель за рахунок використання сировини підвищеної харчової цінності | Паламаренко, О.В. |
5-Дек-2019 | Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостями | Копилець, Антон Вадимович; Суткович, Тетяна Юліанівна |
1-Мар-2017 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСОМІСТКИХ КУЛІНАРНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна |
2-Июл-2018 | Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок | Миронов, Денис Анатолійович |
2-Июн-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІЗ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ | Яцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Авг-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування | Литвиненко, Олена Сергіївна |
2019 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Олена Сергіївна |
Ноя-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Олена Володимирівна |
Дек-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Ольга Василівна |
24-Фев-2021 | Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів | Гриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
14-Май-2014 | Удосконалення технології обеззаражування води в процесі бутелювання | Берлінова Людмила Володимирівна; Семенов Анатолій Олексійович |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАР | Затолоцька, В. В.; Положишникова, Людмила Олександрівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів для харчування школярів | Лавренчук, Валентин Олександрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів пониженої калорійності | Коваль, Марина Андріївна |
7-Фев-2020 | Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини | Капустянський, Сергій Володимирович; Ткач, Надія Іванівна |
2018 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
Отображение результатов 11421 до 11440 из 12505
|