Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11421 до 11440 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2019Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатівПедченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна
2016Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиціОлійник, Людмила Борисівна
21-Дек-2020Удосконалення технології мармеладних виробів на основі рослинної сировиниВасільєв, Мирослав Олександрович
Дек-2019Удосконалення технології мармеладу з ріпчастої цибуліСолод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна
16-Июн-2021Удосконалення технології мяких вафель за рахунок використання сировини підвищеної харчової цінностіПаламаренко, О.В.
5-Дек-2019Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостямиКопилець, Антон Вадимович; Суткович, Тетяна Юліанівна
1-Мар-2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСОМІСТКИХ КУЛІНАРНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВГередчук, Аліна Михайлівна
2-Июл-2018Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинокМиронов, Денис Анатолійович
2-Июн-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІЗ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИЯцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна
Авг-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямуванняЛитвиненко, Олена Сергіївна
2019Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Олена Сергіївна
Ноя-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Олена Володимирівна
Дек-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Ольга Василівна
24-Фев-2021Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентівГриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна
14-Май-2014Удосконалення технології обеззаражування води в процесі бутелюванняБерлінова Людмила Володимирівна; Семенов Анатолій Олексійович
15-Дек-2020Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАРЗатолоцька, В. В.; Положишникова, Людмила Олександрівна
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів для харчування школярівЛавренчук, Валентин Олександрович
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів пониженої калорійностіКоваль, Марина Андріївна
7-Фев-2020Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировиниКапустянський, Сергій Володимирович; Ткач, Надія Іванівна
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
Отображение результатов 11421 до 11440 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь