Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11446 до 11465 из 12611
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Май-2020Удосконалення системи управління персоналу в контексті соціальної відповідальностіПронько, Яна Миколаївна; Дерикон, Віта Володимирівна
26-Янв-2021УДОСКОНАЛЕННЯ СУБ’ЄКТНИХ ВІДНОСИН СТУДЕНТІВ У ЗАКЛАДІ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИСтеценко, Олена Олексіївна
Ноя-2013Удосконалення термінології в трансдисциплінарних дослідженнях з економічних наукДеньга, Світлана Миколаївна
23-Фев-2021Удосконалення технолгії борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниГлущенко, Олександр Юрійович
2015Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатівПасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишневська, Марія; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
3-Июн-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ, ЯК УМОВА ЕФЕКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІСереда, Р. С.
13-Фев-2024Удосконалення технологій харчових продуктів з використанням концепції Zero-wasteХомич, Г. П.; Виришева, М. А.
22-Фев-2021Удосконалення технології здобного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіШмагло, Ілля Богданович
10-Фев-2020Удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів з функціональними властивостямиКопилець, Антон Владиславович
Дек-2019Удосконалення технології пісочних напівфабрикатів за рахунок використання м'ясної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Петренко, Ярослав Андрійович
Дек-2021Удосконалення технології безалкогольних напоїв на основі екстрактів із дикорослих ягідБородай, Анжела Борисівна
Апр-2015Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
8-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИМедведев, М. Ю.; Рогова, А. Л.
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Самброс, Юлія Володимирівна
Авг-2020Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінаріїБородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна
15-Дек-2020Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіКаленбет, Оксана Вячеславівна
2018Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
2-Дек-2019Удосконалення технології блонді за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Хохідра, Богдан Вікторович
15-Дек-2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетАндрущенко, Яна Сергіївна
Отображение результатов 11446 до 11465 из 12611
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь