|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11446 до 11465 из 12611
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 26-Май-2020 | Удосконалення системи управління персоналу в контексті соціальної відповідальності | Пронько, Яна Миколаївна; Дерикон, Віта Володимирівна |
26-Янв-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ СУБ’ЄКТНИХ ВІДНОСИН СТУДЕНТІВ У ЗАКЛАДІ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ | Стеценко, Олена Олексіївна |
Ноя-2013 | Удосконалення термінології в трансдисциплінарних дослідженнях з економічних наук | Деньга, Світлана Миколаївна |
23-Фев-2021 | Удосконалення технолгії борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини | Глущенко, Олександр Юрійович |
2015 | Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів | Пасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишневська, Марія; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
3-Июн-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ, ЯК УМОВА ЕФЕКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ | Середа, Р. С. |
13-Фев-2024 | Удосконалення технологій харчових продуктів з використанням концепції Zero-waste | Хомич, Г. П.; Виришева, М. А. |
22-Фев-2021 | Удосконалення технології здобного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Шмагло, Ілля Богданович |
10-Фев-2020 | Удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів з функціональними властивостями | Копилець, Антон Владиславович |
Дек-2019 | Удосконалення технології пісочних напівфабрикатів за рахунок використання м'ясної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Петренко, Ярослав Андрійович |
Дек-2021 | Удосконалення технології безалкогольних напоїв на основі екстрактів із дикорослих ягід | Бородай, Анжела Борисівна |
Апр-2015 | Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
8-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ | Медведев, М. Ю.; Рогова, А. Л. |
Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Самброс, Юлія Володимирівна |
Авг-2020 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії | Бородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Каленбет, Оксана Вячеславівна |
2018 | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
2-Дек-2019 | Удосконалення технології блонді за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Хохідра, Богдан Вікторович |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Андрущенко, Яна Сергіївна |
Отображение результатов 11446 до 11465 из 12611
|