Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11456 до 11475 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Янв-2024Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировиниРубель, Валентин Михайлович
26-Янв-2020Удосконалення технології соку із овочевих культурТурченков, Дмитро Дмитрович
20-Дек-2020Удосконалення технології солодких жельованих страв за рахунок відходів рослинної сировини.Рябоконь, Сергій Олександрович
20-Дек-2020Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировиниПастухова, Олена Ігорівна
Июн-2021Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировиниБелінська, Вікторія Володимирівна
14-Апр-2016УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ МОЛОЧНИХ СОЛОДКИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУСкобельська, Наталія Володимирівна
Июн-2021Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятиниКрель, Дарія Олександрівна
2-Июн-2021Удосконалення технології супу-пюре на основі гарбуза.Могильний, Іван Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна
25-Июн-2020Удосконалення технології тірамісу з використанням відходів рослин-ної сировиниЦегельник, Тетяна Дмитрівна
21-Ноя-2019Удосконалення технології фокаччіШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович
2019Удосконалення технології функціональних продуктів за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Никоненко, Богдана Сергіївна
Янв-2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостямиПрокопчук, Ольга Василівна
30-Июн-2021Удосконалення технології цукристих виробів з використанням рослинної сировиниШипік, Сергій
20-Дек- 20Удосконалення технології ягідних соусів за рахунок використання рослинної сировиниГончар, Тетяна Миколаївна
15-Июн-2021Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
12-Июн-2021Удосконалення технологія рибних січених виробів за рахунок використання капустяних овочівСвирь, Марина Сергіївна
1-Фев-2020Удосконалення торговельного підприємництва в роздрібній торгівлі продовольчими товарамиФедоренко, Ольга Вячеславівна
9-Июл-2020Удосконалення управління внутрішнім середовищем організаціїБабенко, Карина Вігенівна
2014Удосконалення управління ризиком ліквідності банків як складова формування концепції їхньої фінансової безпекиПрасолова, Світлана Павлівна; Чернявська, Олена Валеріївна
2015Удосконалення фінансового управління в системі споживчої кооперації.Карцева, Вікторія Володимирівна
Отображение результатов 11456 до 11475 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь