|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11512 до 11531 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 11-Сен-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РИБНИХ СТРАВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ | Пасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ | Гладкий, А. І.; Наконечна, Ю. Г.; Бородай, А. Б. |
Янв-2024 | Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини | Рубель, Валентин Михайлович |
26-Янв-2020 | Удосконалення технології соку із овочевих культур | Турченков, Дмитро Дмитрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології солодких жельованих страв за рахунок відходів рослинної сировини. | Рябоконь, Сергій Олександрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Пастухова, Олена Ігорівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировини | Белінська, Вікторія Володимирівна |
14-Апр-2016 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ МОЛОЧНИХ СОЛОДКИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУ | Скобельська, Наталія Володимирівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятини | Крель, Дарія Олександрівна |
2-Июн-2021 | Удосконалення технології супу-пюре на основі гарбуза. | Могильний, Іван Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
25-Июн-2020 | Удосконалення технології тірамісу з використанням відходів рослин-ної сировини | Цегельник, Тетяна Дмитрівна |
21-Ноя-2019 | Удосконалення технології фокаччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович |
2019 | Удосконалення технології функціональних продуктів за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Никоненко, Богдана Сергіївна |
Янв-2024 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостями | Прокопчук, Ольга Василівна |
30-Июн-2021 | Удосконалення технології цукристих виробів з використанням рослинної сировини | Шипік, Сергій |
20-Дек- 20 | Удосконалення технології ягідних соусів за рахунок використання рослинної сировини | Гончар, Тетяна Миколаївна |
15-Июн-2021 | Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
12-Июн-2021 | Удосконалення технологія рибних січених виробів за рахунок використання капустяних овочів | Свирь, Марина Сергіївна |
1-Фев-2020 | Удосконалення торговельного підприємництва в роздрібній торгівлі продовольчими товарами | Федоренко, Ольга Вячеславівна |
9-Июл-2020 | Удосконалення управління внутрішнім середовищем організації | Бабенко, Карина Вігенівна |
Отображение результатов 11512 до 11531 из 12590
|