|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11515 до 11534 из 12607
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 16-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
14-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
20-Дек-2020 | _Удосконалення технології печива з використанням знежиреного лляного борошна | Сушко, Юлія Анатоліївна |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Горбатько, Дмитро Володимирович |
21-Фев-2021 | Удосконалення технології печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Чиж, Аліна Юріївна |
Дек-2020 | Удосконалення технології печива пісочного за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | Ісаєнко, Олена Ігорівна; Бородай, Анжела Борисівна |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ | Петренко, Я. А.; Бородай, А. Б. |
8-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Лісогор, Г. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
Июн-2021 | Удосконалення технології посічених напівфабрикатів із качатини | Лелюх, Валерія Олександрівна |
2021 | Удосконалення технології пюреподібних страв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
26-Июн-2020 | Удосконалення технології рибних січених виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Малікова, Марина Миколаївна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини | Журавльов, Дмитро Сергійович |
11-Сен-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РИБНИХ СТРАВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ | Пасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ | Гладкий, А. І.; Наконечна, Ю. Г.; Бородай, А. Б. |
Янв-2024 | Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини | Рубель, Валентин Михайлович |
26-Янв-2020 | Удосконалення технології соку із овочевих культур | Турченков, Дмитро Дмитрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології солодких жельованих страв за рахунок відходів рослинної сировини. | Рябоконь, Сергій Олександрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Пастухова, Олена Ігорівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировини | Белінська, Вікторія Володимирівна |
14-Апр-2016 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ МОЛОЧНИХ СОЛОДКИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУ | Скобельська, Наталія Володимирівна |
Отображение результатов 11515 до 11534 из 12607
|