Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1174 до 1193 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
4-Июн-2020БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ступеня бакалавра Полтава ПУЕТМихайленко, Олена Миколаївна; Юрко, Ігор Вікторович
2018Бізнес-форум як форма розвитку лідерської компетентності майбутніх бакалаврів з менеджментуНестуля, Світлана Іванівна
2022Бізнес інкубатори як інструмент інноваційної політики державиРоманюха, Дар'я Юріївна; Франко, Людмила Сергіївна
30-Ноя-2023Бізнес інкубатори як невід’ємна складова економічного відродження України після війниФранко, Людмила Сергіївна; Романюха, Дар'я Юріївна
2004Білінгвістична модель навчання математичним дисциплінам англійською мовою для студентів з фахового спрямування "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"Нічуговська, Лілія Іванівна
1994Біля витоків державної системи охорони пам'яток культури в Україні (Доба Центральної Ради, гетьманщини, Директорії)Нестуля, Олексій Олексійович
1992Біля джерел української культури (Михайлів Юхим Спиридонович)Нестуля, Олексій Олексійович
1994Біляшівський і музей Полтавського губернського земстваНестуля, Олексій Олексійович
Апр-2011Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировиниДубова, Галина Евгеньевна
18-Фев-2021Біологічні особливості коренеплодів і їх вплив на тривале зберіганняХмельницька, Євгенія Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович
2012Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використанняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
Мар-2018Біостійкість відновлених соків при зберіганніГорячова, Олена Олександрівна
2011Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поляДібрівська, Наталія Віталіївна; Бородай, Анжела Борисівна
2015Біотехнології в виробництві морозиваНазаренко, Валентина Олексіївна; Михайлова, Г.М.
24-Мар-2023Біотехнології при виробництві кисломолочних продуктівГоренко, Наталія Андріївна
Июн-2021Біотехнології при виробництві морозиваЗалогіна, Софія Олександрівна
Мар-2022Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович
2023Біотехнології у бджільництвіФлока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро
2019Біотехнології у виробництві натуральних виноградних винФлока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли
2019Біотехнології у виробництві твердого сируФлока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна
Отображение результатов 1174 до 1193 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь