Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1350 до 1369 из 12607
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену.Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
2012Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюреДібрівська, Наталія Віталіївна; Іванова, Олена Василівна
2021Вивчення латини як ключ до розуміння та опанування рідної, а також іноземної мовНадворна, Карина Владиславівна; Руденко, Ніна Сергіївна
2018Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошкуОфіленко, Наталія Олександрівна; Костенко, Володимир
14-Сен-2020Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочівІващенко, Дмитро Олександрович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
4-Ноя-2014Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
2007Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначенняБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович
Май-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
2014Вивчення смакових властивостей розчинної кави різних виробниківОфіленко, Наталія Олександрівна
24-Июл-2020ВИГОТОВЛЕННЯ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ШОППЕРІВГовтвяниця, К. В.; Юрко, І. В.
2011Виготовлення інноваційного продукту як надання додаткових послуг у сфері освітиДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan
24-Июл-2020ВИГОТОВЛЕННЯ КРЕАТИВНОЇ ВІДЕОРЕКЛАМИХоменко, Б.; Михайленко, М.
2014Виготовлення м’ясних виробів із свининиБургу, Юрій Георгійович
24-Июл-2020ВИГОТОВЛЕННЯ ОРИГІНАЛЬНИХ КЕРАМІЧНИХ ВИРОБІВ І КРЕАТИВНИХ ПОДАРУНКІВВолошенко, В.; Михайленко, О. М.
2001Видавнича та інформаційно-бібліографічна діяльність просвітницьких осередків Полтавщини ( другої половини ХІХ - початку ХХ ст.)Дроздова, Олена Василівна
7-Окт-2020ВИДАТКИ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ УКРАЇНИ В УМОВАХ РОЗВИТКУ ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВОГО УПРАВЛІННЯТимошенко, О. В.
15-Ноя-2016Види підприємницьких ризиків та особливості визначення їх впливу на прийняття господарських рішеньДаценко, В. М.
2015Види та облік фінансових резервів торговельного підприємстваВерига, Юстина Андріївна
2022Види та стимулювання медичного туризму в УкраїніДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan; Миронова, Галина Анатоліївна; Myronova, Galyna; Книш, Сергій Володимирович; Knysh, Serhii
11-Ноя-2020ВИДИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ М’ЯСА ТА МЕТОДИ ЇЇ ВИЯВЛЕННЯРачинська, З. П.
Отображение результатов 1350 до 1369 из 12607
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь