Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1378 до 1397 из 12590
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
22-Ноя-2018Визначення і класифікація дебіторської заборгованості підприємстваТимощук, Анна Валеріївна; Деньга, Світлана Миколаївна
2012ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХДубова, Г. Є.; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
2009ВИЗНАЧЕННЯ КИСЛОТНОСТІ МОЛОКА УЛЬТРАЗВУКОВИМ МЕТОДОММахно, Михаил Григорьевич; Шурдук, Андрей Иванович
2011Визначення кольорових характеристик зразків соусівБаля, Лілія Вікторівна
2012Визначення конкурентоспроможності в параметрах "інтелектуальна праця - інновації - витрати-інтелектуальна рента"Шкурупій, Ольга Всеволодівна; Базавлук, Наталія Григорівна
Фев-2012Визначення критеріїв класифікації навчальних закладівДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan
2009Визначення майбутньої конкурентної позиції підприємства за різних рівнів управлінняМихайлова, Наталія Вікторівна
Мар-2017Визначення мікробіологічних показників житнього хлібаБородай, Анжела Борисівна; Павлова, Інга Володимирівна
23-Окт-2020ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ КЛАВІАТУР ДЕВАЙСІВБородай, А. Б.; Латиш, В. С.; Бушурова, О. С.
Мар-2020Визначення мікробіологічного забруднення клавіатур девайсівБородай, Анжела Борисівна; Латиш, Вікторія Сергіївна; Бушурова, Олена Станіславівна
10-Сен-2013Визначення номенклатури показників якості компактних люмінесцентних ламп експертним методомБасова, Юлія Олександрівна
10-Сен-2013Визначення номенклатури показників якості оздобленого спилку експертним методомГуба, Людмила Миколаївна
2010Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показникамиПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
3-Дек-2014Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості медуІващенко, Олена Дмитрівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Конєва, Юлія; Феньків, Анастасія; Похитон, Оксана
7-Окт-2020ВИЗНАЧЕННЯ ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬКарпенко, Є. А.
21-Окт-2010Визначення параметрів активності ароматичних речовин.Дубова, Галина Евгеніївна
14-Ноя-2013Визначення показників споживних властивостей шубної овчиниОмельченко, Н. В.; Хлєбнікова, Н. Б.; Данилкович, А. Г.
2018Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна; Безсмертний, Євгеній
2018Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна
2006Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейОлійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О. В.; Бурлака, О. М.; Федорів, В. М.
Отображение результатов 1378 до 1397 из 12590
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь