|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1384 до 1403 из 12606
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2011 | Визначення кольорових характеристик зразків соусів | Баля, Лілія Вікторівна |
2012 | Визначення конкурентоспроможності в параметрах "інтелектуальна праця - інновації - витрати-інтелектуальна рента" | Шкурупій, Ольга Всеволодівна; Базавлук, Наталія Григорівна |
Фев-2012 | Визначення критеріїв класифікації навчальних закладів | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
2009 | Визначення майбутньої конкурентної позиції підприємства за різних рівнів управління | Михайлова, Наталія Вікторівна |
Мар-2017 | Визначення мікробіологічних показників житнього хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Павлова, Інга Володимирівна |
23-Окт-2020 | ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ КЛАВІАТУР ДЕВАЙСІВ | Бородай, А. Б.; Латиш, В. С.; Бушурова, О. С. |
Мар-2020 | Визначення мікробіологічного забруднення клавіатур девайсів | Бородай, Анжела Борисівна; Латиш, Вікторія Сергіївна; Бушурова, Олена Станіславівна |
10-Сен-2013 | Визначення номенклатури показників якості компактних люмінесцентних ламп експертним методом | Басова, Юлія Олександрівна |
10-Сен-2013 | Визначення номенклатури показників якості оздобленого спилку експертним методом | Губа, Людмила Миколаївна |
2010 | Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
3-Дек-2014 | Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості меду | Іващенко, Олена Дмитрівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Конєва, Юлія; Феньків, Анастасія; Похитон, Оксана |
7-Окт-2020 | ВИЗНАЧЕННЯ ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ | Карпенко, Є. А. |
21-Окт-2010 | Визначення параметрів активності ароматичних речовин. | Дубова, Галина Евгеніївна |
14-Ноя-2013 | Визначення показників споживних властивостей шубної овчини | Омельченко, Н. В.; Хлєбнікова, Н. Б.; Данилкович, А. Г. |
2018 | Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництва | Офіленко, Наталія Олександрівна; Безсмертний, Євгеній |
2018 | Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марок | Кайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна |
2006 | Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей | Олійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О. В.; Бурлака, О. М.; Федорів, В. М. |
2017 | Визначення рівня економічного розвитку України за показниками стану споживчого ринку | Яхно, Тетяна Петрівна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна |
2017 | Визначення рівня економічного розвитку України за показниками стану споживчого ринку | Яхно, Тетяна Петрівна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна |
1-Мар-2020 | Визначення рівня конкурентоспроможності корпусних меблів | Басова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна |
Отображение результатов 1384 до 1403 из 12606
|