|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1390 до 1409 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2010 | Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
3-Дек-2014 | Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості меду | Іващенко, Олена Дмитрівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Конєва, Юлія; Феньків, Анастасія; Похитон, Оксана |
7-Окт-2020 | ВИЗНАЧЕННЯ ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ | Карпенко, Є. А. |
21-Окт-2010 | Визначення параметрів активності ароматичних речовин. | Дубова, Галина Евгеніївна |
14-Ноя-2013 | Визначення показників споживних властивостей шубної овчини | Омельченко, Н. В.; Хлєбнікова, Н. Б.; Данилкович, А. Г. |
2018 | Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництва | Офіленко, Наталія Олександрівна; Безсмертний, Євгеній |
2018 | Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марок | Кайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна |
2006 | Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей | Олійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О. В.; Бурлака, О. М.; Федорів, В. М. |
2017 | Визначення рівня економічного розвитку України за показниками стану споживчого ринку | Яхно, Тетяна Петрівна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна |
2017 | Визначення рівня економічного розвитку України за показниками стану споживчого ринку | Яхно, Тетяна Петрівна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна |
1-Мар-2020 | Визначення рівня конкурентоспроможності корпусних меблів | Басова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна |
18-Мар-2015 | Визначення рівня конкурентоспроможності корпусних меблів | Басова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна |
2012 | Визначення та інтерпретації страху: філософсько-антропологічний дискурс | Мовчан, Михайло Миколайович |
14-Июн-2023 | Визначення температури в напівфабрикаті під час двостороннього жарення за тепловою моделлю на основі нелінійного методу | Скрипник, В. О.; Лелюх, Є. В.; Молчанова, Н. Ю. |
Сен-2013 | Визначення термінів «капітальні вкладення» та «капітальні інвестиції» | Деньга, Світлана Миколаївна |
7-Май-2021 | Визначення фальсифікації харчових продуктів в домашніх умовах | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Мар-2016 | Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки | Копанцева, Лариса Миколаївна; Коваленко, Євгеній |
Мар-2014 | Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла. | Іващенко, О. Д.; Копанцева, Лариса Миколаївна; Ярова, А. П. |
Мар-2014 | Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба. | Іващенко, О. Д.; Копанцева, Лариса Миколаївна; Калашник, К. Ю. |
2015 | Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
Отображение результатов 1390 до 1409 из 12590
|