Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1402 до 1421 из 12598
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
1-Мар-2020Визначення рівня конкурентоспроможності корпусних меблівБасова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна
18-Мар-2015Визначення рівня конкурентоспроможності корпусних меблівБасова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна
2012Визначення та інтерпретації страху: філософсько-антропологічний дискурсМовчан, Михайло Миколайович
14-Июн-2023Визначення температури в напівфабрикаті під час двостороннього жарення за тепловою моделлю на основі нелінійного методуСкрипник, В. О.; Лелюх, Є. В.; Молчанова, Н. Ю.
Сен-2013Визначення термінів «капітальні вкладення» та «капітальні інвестиції»Деньга, Світлана Миколаївна
7-Май-2021Визначення фальсифікації харчових продуктів в домашніх умовахХмельницька, Євгенія Вікторівна
Мар-2016Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточкиКопанцева, Лариса Миколаївна; Коваленко, Євгеній
Мар-2014Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла.Іващенко, О. Д.; Копанцева, Лариса Миколаївна; Ярова, А. П.
Мар-2014Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба.Іващенко, О. Д.; Копанцева, Лариса Миколаївна; Калашник, К. Ю.
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Визначення хімічного складу та якісних характеристик зернової квасолі білоїБаля, Лілія Вікторівна
2003Визначення ціни кредиту - основна складова кредитної стратегії банку в ринкових у мовахПрасолова, Світлана Павлівна
Апр-2015Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна
3-Дек-2014Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла
2015Визначення якості м’ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
Дек-2013Визначення якості мінеральних вод різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Шафар, Вікторія Сергіївна
Мар-2014Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна
Мар-2014ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНОЇ РОЗЧИННОЇ КАВИ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИДмитренко, В. І.
Апр-2014Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим
28-Апр-2016ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИКовальчук, Юлія Ігорівна
Отображение результатов 1402 до 1421 из 12598
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь