|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1418 до 1437 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Апр-2014 | Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим |
28-Апр-2016 | ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ | Ковальчук, Юлія Ігорівна |
Дек-2015 | Визначення якості сметани українських виробників | Копанцева, Лариса Миколаївна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Глущенко, Роман |
Дек-2013 | Визначення якості соняшникової олії за фізико-хімічними показниками. | Діденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Томазенко, Лариса |
2014 | Визначення якості сосисок за фізико-хімічними показниками | Дивоняк, Юлія Ігорівна; Діденко, Євгенія Павлівна |
Апр-2011 | Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна |
14-Июн-2010 | Визуализация математических абстракций в курсе высшей математики | Шляхова, Т. В.; Бродский, А. Л. |
1-Сен-2004 | Викладання дисципліни “Мікроекономіка” в системі освітньо-професійної підготовки спеціалістів Полтавщини | Чернявська (Волкова), Олена Валеріївна |
30-Апр-2016 | ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ОБЛІК У БАНКАХ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБЛІК І АУДИТ» ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ | Зюкова, Марія Михайлівна |
2021 | Виклики сталого розвитку текстильної промисловості | Кириченко, Олена Василівна |
28-Апр-2023 | Виклики сталому розвитку українського бізнесу в умовах війни | Проскурня, Назар Вікторович |
19-Май-2021 | ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗБУДОВИ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ | Кеба, А. П.; Коляда, Т. А. |
2017 | Виклики, суперечності та ризики сучасної глобальної економіки | Дейнека, Тетяна Анатоліївна |
Мар-2009 | Виконання модульних контрольних робіт та розрахунково-графічних робіт студентами напрямку "Інформатика" та спеціальності "Соціальна інформатика" | Валуйська, Ольга Олексіївна |
2015 | Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна |
25-Окт-2020 | Використання вторинної сировини в технології солодких страв | Горобець, Олександра Михайлівна |
Мар-2011 | Використання графічних моделей для оцінювання конкурентоспроможності товару | Омельченко, Н. В.; Калашник, О. В.; Товт, Володимир Михайлович |
Дек-2019 | Використання клітковини гарбузового насіння для підвищення харчової цінності печива | Бородай, Анжела Борисівна; Моісеєва, Світлана Григорівна |
2011 | Використання рослинних барвників для екологізації та світлостабізації целюлозомістких текстильних полотен | Мартосенко, М. Г.; Семак, З. М.; Похалюк, О. В. |
Апр-2023 | Використання ChatGPT для написання контент-плану у соціальних мережах | Іваннікова, Марина Миколаївна; Клименко, Вікторія |
Отображение результатов 1418 до 1437 из 12590
|