Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1444 до 1463 из 12590
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2009Використання автоматизованої системи управління в діяльності мережевого вищого навчального закладуРогоза, Микола Єгорович; Герман, Наталія Володимирівна; Іванов, Юрій Васильович; Кулібаба, В'ячеслав Валерійович
2018Використання авторегресійних моделей при прогнозуванні валютного курсуЮрченко, А.
26-Май-2020Використання агрономічного потенціалу УФ-С випромінювання для підвищення передпосівних якостей насіння морквиСеменов, А. О.; Короткова, І. В.; Сахно, Т. В.; Маренич, М. М.
31-Май-2016Використання антиоксидантів лікарко-технічної сировини для кондитерських жирівПахомова, Інна Володимирівна
Мар-2014ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ЯК ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНОСТІ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВОносова, І. А.; Рачинська, З. П.
Апр-2010Використання апарату нечітких множин комбінаторній оптимізаціїЄмець, Олександра Олегівна
Окт-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
3-Дек-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2019Використання безкоштовного програмного забезпечення в навчанні студентів-програмістівОлексійчук, Юрій Федорович
2015Використання безформальдегідних препаратів для малозминального оброблення льоновмісних текстильних матеріалівМартосенко, М. Г.; Пахолюк, О. В.
2018ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
24-Фев-2021Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних стравКрайнова, Владислава Вячеславівна
2012Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В.
23-Окт-2020ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ В ПРОМИСЛОВОСТІФлока, Л. В.; Бургу, Ю. Г.
Июл-2014ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУШелудько, Вікторія Миколаївна
22-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВСавенко, В. О.; Шелудько, В. М.
21-Янв-2019Використання борошна зернових культур у технології біскоттіШелудько, Вікторія Миколаївна
2012Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищЧоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна
20-Ноя-2019Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продуктіВисоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П.
Дек-2019Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатівМолодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
Отображение результатов 1444 до 1463 из 12590
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь