|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1444 до 1463 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2009 | Використання автоматизованої системи управління в діяльності мережевого вищого навчального закладу | Рогоза, Микола Єгорович; Герман, Наталія Володимирівна; Іванов, Юрій Васильович; Кулібаба, В'ячеслав Валерійович |
2018 | Використання авторегресійних моделей при прогнозуванні валютного курсу | Юрченко, А. |
26-Май-2020 | Використання агрономічного потенціалу УФ-С випромінювання для підвищення передпосівних якостей насіння моркви | Семенов, А. О.; Короткова, І. В.; Сахно, Т. В.; Маренич, М. М. |
31-Май-2016 | Використання антиоксидантів лікарко-технічної сировини для кондитерських жирів | Пахомова, Інна Володимирівна |
Мар-2014 | ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ЯК ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНОСТІ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ | Оносова, І. А.; Рачинська, З. П. |
Апр-2010 | Використання апарату нечітких множин комбінаторній оптимізації | Ємець, Олександра Олегівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2019 | Використання безкоштовного програмного забезпечення в навчанні студентів-програмістів | Олексійчук, Юрій Федорович |
2015 | Використання безформальдегідних препаратів для малозминального оброблення льоновмісних текстильних матеріалів | Мартосенко, М. Г.; Пахолюк, О. В. |
2018 | ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
24-Фев-2021 | Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних страв | Крайнова, Владислава Вячеславівна |
2012 | Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В. |
23-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ В ПРОМИСЛОВОСТІ | Флока, Л. В.; Бургу, Ю. Г. |
Июл-2014 | ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ | Савенко, В. О.; Шелудько, В. М. |
21-Янв-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ | Чоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна |
20-Ноя-2019 | Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продукті | Висоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П. |
Дек-2019 | Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів | Молодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Отображение результатов 1444 до 1463 из 12590
|