Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1469 до 1488 из 12590
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
5-Окт-2019Використання відходів кавового виробництва в технології бісквітного тістаІванов, В. Ю.; Хомич, Г. П.
10-Дек-2019Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробівЦегельник, Т. Д.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
25-Мар-2016ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
13-Сен-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробівБорщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О.
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Дек-2023Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробівБородай, Анжела Борисівна; Прокопчук, Ольга Василівна
2017Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна
13-Фев-2024Використання відходів чорниці в якості джерела біологічно активних речовинХомич, Г. П.; Макарець, М. О.; Литвин, М. А.
Май-2023Використання візуалізації даних в маркетинговій діяльностіБілоусько, Тетяна Миколаївна
2009Використання віртуально-тренінгової системи SITA в процесі індивідуально-консультативної роботи зі студентамиКарнаухова, Ганна Василівна
13-Ноя-2019Використання властивостей комбінаторних конфігурацій для розв`язування екстремальних комбінаторних задачКолєчкіна, Людмила Миколаївна; Двірна, Олена Анатоліївна
7-Сен-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
23-Апр-2018ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Микитенко, Маргарита Петрівна
2011Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В.В.
3-Апр-2020Використання вторинної рослинної сировини в технології десертівДобринь, Ю. М.; Хомич, Г. П.
21-Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатівХомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М.
10-Дек-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких стравМихнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
Ноя-2019ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Отображение результатов 1469 до 1488 из 12590
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь