Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1481 до 1500 из 12606
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Май-2023Використання візуалізації даних в маркетинговій діяльностіБілоусько, Тетяна Миколаївна
2009Використання віртуально-тренінгової системи SITA в процесі індивідуально-консультативної роботи зі студентамиКарнаухова, Ганна Василівна
13-Ноя-2019Використання властивостей комбінаторних конфігурацій для розв`язування екстремальних комбінаторних задачКолєчкіна, Людмила Миколаївна; Двірна, Олена Анатоліївна
7-Сен-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
23-Апр-2018ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Микитенко, Маргарита Петрівна
2011Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В.В.
3-Апр-2020Використання вторинної рослинної сировини в технології десертівДобринь, Ю. М.; Хомич, Г. П.
21-Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатівХомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М.
10-Дек-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких стравМихнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
Ноя-2019ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
22-Янв-2024Використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Козярчук, Олександр Едуардович; Кручко, Антон Вікторович
12-Окт-2020ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВРябокінь, С. С.; Горобець, О. М.
11-Мар-2024Використання вторинної сировини олійного виробництва в технології фруктово-грильяжних цукерокГередчук, Аліна; Барта, Діана
2015Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Андрейченко, Сергій Миколайович
17-Июн-2020ВИКОРИСТАННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2016Використання графічних моделей для визначення конкурентоспроможності кремів дитячихКалашник, О. В.
30-Май-2022Використання групових методів у кабінеті іноземної мови зі студентами вищих навчальних закладівКононенко, Олена Анатоліївна; Сокуренко, Татьяна; Кришталь, Аліна Михайлівна
Мар-2015Використання дерева квадрантів в імітаційній моделі Manet мережіЦвєтков, І. О.
8-Июл-2016ВИКОРИСТАННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ В ПОЛТАВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІРогоза, М. Є.; Івченко, Є. І.; Божко, В. І.; Карнаухова, Г. В,
Отображение результатов 1481 до 1500 из 12606
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь