|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1509 до 1528 из 12505
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Хомич, Галина Панасівна |
10-Июн-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ЙОДОВМІСНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна |
2022 | Використання імерсивних технологій при роботі із дітьми з особливими освітніми проблемами | Матвієнко, Юрій; Нестуля, Світлана; Шара, Світлана; Matviienko, Jurii; Nestulya, Svitlana; Shara, Svitlana |
3-Апр-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2017 | Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир |
2015 | Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
29-Мар-2012 | Використання інноваційних технологій при написанні курсових робіт з економічної спеціальності | Карпенко, Юрій Вікторович; Животенко, Віталій Олександрович |
30-Июн-2022 | Використання інноваційних технологій у готельно-ресторанному підприємстві категорії «*****» у місті Одеса | Соколовський, Владислав Ростиславович |
2013 | Використання інструментів управління якістю в роздрібному кооперативному торговельному підприємстві | Рибалко-Рак, Леся Андріївна; Панченко, Володимир Анатолійович |
Мар-2010 | Використання інтерактивних електронних посібників при вивченні дисциплін "Системний аналіз" та "Імітаційне моделювання, мови моделювання та імітації" як актуальна проблема якісної підготовки фахівців з інформатики | Романова, Наталія Гавриілівна |
3-Июн-2020 | Використання інтерактивних методів для розвитку підприємницьких компетентностей | Юрко, Ігор Вікторович |
26-Ноя-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ СТОЛІВ У РЕСТОРАННОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ | Кукушкін, А. С.; Карпенко, В. Д, |
2013 | Використання інтернет-блогів у дистанційному навчанні | Лугівська, Ольга Петрівна; Лугівська, Леся Анатоліївна |
Ноя-2020 | Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
11-Мар-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Наконечна, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
22-Янв-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
11-Мар-2024 | Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива | Наконечна, Юлія; Смаровоз, Ю.; Талалаєва, А. |
6-Фев-2024 | Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна |
11-Мар-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія; Цуранова, С.; Шевченко, Д.; Нікулін, В. |
Отображение результатов 1509 до 1528 из 12505
|