Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1509 до 1528 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
10-Июн-2020ВИКОРИСТАННЯ ЙОДОВМІСНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна
2022Використання імерсивних технологій при роботі із дітьми з особливими освітніми проблемамиМатвієнко, Юрій; Нестуля, Світлана; Шара, Світлана; Matviienko, Jurii; Nestulya, Svitlana; Shara, Svitlana
3-Апр-2017ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН»Шелудько, Вікторія Миколаївна
2017Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир
2015Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
29-Мар-2012Використання інноваційних технологій при написанні курсових робіт з економічної спеціальностіКарпенко, Юрій Вікторович; Животенко, Віталій Олександрович
30-Июн-2022Використання інноваційних технологій у готельно-ресторанному підприємстві категорії «*****» у місті ОдесаСоколовський, Владислав Ростиславович
2013Використання інструментів управління якістю в роздрібному кооперативному торговельному підприємствіРибалко-Рак, Леся Андріївна; Панченко, Володимир Анатолійович
Мар-2010Використання інтерактивних електронних посібників при вивченні дисциплін "Системний аналіз" та "Імітаційне моделювання, мови моделювання та імітації" як актуальна проблема якісної підготовки фахівців з інформатикиРоманова, Наталія Гавриілівна
3-Июн-2020Використання інтерактивних методів для розвитку підприємницьких компетентностейЮрко, Ігор Вікторович
26-Ноя-2020ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ СТОЛІВ У РЕСТОРАННОМУ ОБСЛУГОВУВАННІКукушкін, А. С.; Карпенко, В. Д,
2013Використання інтернет-блогів у дистанційному навчанніЛугівська, Ольга Петрівна; Лугівська, Леся Анатоліївна
Ноя-2020Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
11-Мар-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівНаконечна, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
22-Янв-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна
11-Мар-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія; Смаровоз, Ю.; Талалаєва, А.
6-Фев-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна
11-Мар-2024Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусівНаконечна, Юлія; Цуранова, С.; Шевченко, Д.; Нікулін, В.
Отображение результатов 1509 до 1528 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь